top of page

REPTILICUS (2010)

Dramatikere: Henrik Ibsen, August Strindberg, Ingmar Bergman, Lars Norén.

Manuskript: Line Paulsen og Tine Voss Ilum

Iscenesættelse: Line Paulsen

Dramaturg: Tine Voss Ilum

Scenografisk konsulent og kostumier: David Gehrt 

Medvirkende: Mette Døssing, Anne Plaugborg, Christian Hetland, Asbjørn Nissen Krogh

I generationer har IKEAs stuer, køkkener, soveværelser og børnehuler været den foretrukne ramme om mange familiers liv. ”Når modsætninger mødes”, ”Design til en bedre nattesøvn”, ”Et nyt og enkelt liv” lyder et par slogans fra IKEAs katalog. I nem og praktisk ånd har vi monteret og samlet vores hjem på tværs af alder, sociale, økonomiske og etniske skel, for IKEA er demokratisk design til enhver livssituation.

Med Kærlighed efter lukketid rykker Aarhus Teater i samarbejde med IKEA ind i butikkens velkendte udstillingsmøblement efter fyraften. Her bringer vi de glødende dramatiske og familiære højdepunkter helt tæt på dig og din hverdag i møbler som dem, du har derhjemme. Mød Ibsens Nora og andre af de passionerede skæbner fra den eviggyldige, klassiske dramatik.

Line Paulsen, der instruerede Pagten på Aarhus Teater og Friheden i Tivoli Friheden, sætter i scene i IKEAs scenografi, mens husscenograf David Gehrt kreerer kostumer til Aarhus Teaters skuespillere og sørger for, at mødet mellem udstilling og scenerum går op i en højere enhed

Line Paulsen har iscenesat med spændende og overraskende arrangementer. 

 

Excellent skuespil i møbelgiganten

- Stiften, maj 2021

En både sjov og velfungerende idé. De mange små udstillinger fungerer perfekt som hjemlige scenografier til de ægteskabelige dramaer fra såvel Ibsen som Norén.

- Iscene.dk, maj 2021

bottom of page