top of page

REPTILICUS (2010)

Dramatikere: Anna Skov Jensen, Nanna Plechinger Tychsen, Marie Bjørn, Mathias Raaby Ravn, Rasmus Krone, Sonja Ferdinand.

Idé og koncept: Sargun Oshana

Iscenesættelse og tekstbidrag: Line Paulsen

Scenografisk konsulent & kostumedesign: David Gehrt

Medvirkende: Nanna Bøttcher, Mette Døssing, Sofia Nolsøe, Luise Skov, Holger Østergaard, Kim Veisgaard, Christian Hetland, Anders Baggesen, Morten Kjær

Forestil dig, hvad der kan ske i Tivoli Friheden efter lukketid.

I FRIHEDEN skabte seks nye dramatikertalenter hver en selvstændig brik i den samlede fortælling, centreret om hver sin tivoli-forlystelse. De blev givet frie hænder til at fortolke friheden som begreb, og sammen med størsteparten af Aarhus Teaters egne skuespillere gav de nye talenter publikum friske øjne på det, de troede, de kendte.

 

INFORMATION / “Teaterudflugt viser ildevarslende og fortryllende sider af Tivoli Friheden efter lukketid ... en magisk oplevelse.”

 

★★★★★ DEN 4. VÆG / “Det er et befriende mod, (Aarhus Teater) viser – og er det ikke i bund og grund, hvad friheden handler om? Modet til at turde bevæge sig ud på nyt territorium. ”

 

★★★★★ UNGTTEATERBLOD.DK / “Jeg kan ærligt sige, at jeg aldrig har set noget lignende før! Jeg blev positivt overrasket af Friheden fra start til slut.”

 

★★★★★ 8000.DK / “Intet er til at forudse, men alt kan ske, når du som publikum træder ind i Tivoli Frihedens indhegnede verden.”

 

★★★★ SCENEKANTEN.COM / “Du bliver lovet en tur rundt i Tivoli Friheden efter lukketid, og det er bestemt, hvad du får. En guidet tur. Det er nyt og anderledes ...”

BROADWAY WORLD REVIEW DENMARK / “Lad mig sige det med det samme: Jeg har aldrig oplevet noget som dette før! Et par dage efter jeg forlod et oplyst Tivoli Friheden, er jeg stadig i tvivl om, hvad det egentlig var jeg oplevede. Men fedt- det var det! ...Dette er totalteater, når det er bedst! Det er intet mindre end genialt.”

bottom of page