top of page

REPTILICUS (2010)

Af og med: Tobias Trier

Iscenesættelse og tekstbearbejdelse: Line Paulsen

Foto: Henrik Ohsten Rasmussen

Den talentfulde dirigent, Vitus Cornelius Gormsen, arbejder normalt kun med de største symfoniorkestre og færdes hjemmevant på alverdens bonede gulve. Hvordan er han så endt i spidsen for et amatørkor på Rialto:Teatret på Frederiksberg? Er dirigenten virkelig så stor en kunstner, som han selv praler af, eller er han blot en mislykket stakkel, der vil gøre hvad som helst for at få dækket sit umættelige behov for anerkendelse og rigdom?

 

★★★★★

Dirigenten som folkeforfører i musikalsk korforestilling. Kan kun anbefales (...)Al respekt for projektet med norske Line Paulsen som instruktør og en koncentreret Tobias Trier.

- Ulla Strømberg, Kulturkupeen 10 jan. 2016

 

★★★★

Tobias Trier formår på elegant vis at skifte mellem det pædagogiske og det demagogiske støttet af instruktøren Line Paulsen. Så trænger man til både at få støvet stemmebåndet og lattermusklerne af, er DIRIGENTEN faktisk et besøg værd - trods vinterkulden.

- CPHCulture jan. 2016

 

★★★★

Man skal være gjort af sten for ikke at lade sig forføre af Triers uforskammede nænsomhed og pædagogiske tæft. Selv om han snyder os, så det driver, kan man ikke andet end trygt hengive sig til hans små sangøvelser. Der er glimt i øjnene i det ellers så uudgrundelige filurfjæs. Det kan teatret altså også bruges til: som sangskjuler! Som en stakket varme en times tid lige efter fyraften. En tillidsøvelse hvor det moderne, bundfrosne storbymenneske kan løsne stemmebåndene en smule sammen med vildfremmede. Manipuleret til fællesskab.

- Jacob Steen Olsen, Berlingske, 11. han. 2016

 

"Syng-med-teater, når det er bedst"

- Lokalavisen Frederiksberg, jan. 2016

 

Med overskud, humor og rundhåndede anekdoter gør Tobias Trier sit musikalske håndværk til et herligt underholdende og koncentreret show

- Teateravisen jan, 2016

 

★★★★

Mere end fjas (…) fine små musikalske eksercerøvelser. Luftig og munter stemning

- GregerDH jan. 2016

 

 

 

 

bottom of page